Privatlivspolitik

English/Engelsk

 

Vi forstår og respekterer vigtigheden af dit privatliv. Vi videresælger ikke dine informationer, men der er alligevel ting, du skal vide. 

For at du kan handle på vores website, skal vi vide, hvor vi skal sende din bestilling hen og vi skal kunne informere dig om, at din pakke er på vej. Derfor beder vi om navn, adresse, telefonnummer og e-mailadresse. Vi gemmer informationerne i 5 år, og har du ikke handlet hos os igen inden for 5 år, så sletter vi informationerne om dig. Du har altid mulighed for at fortælle os, at du ønsker, at vi sletter dine informationer og så gør vi det straks.

Det er vigtigt for os at blive klogere på, hvordan brugere af vores website anvender vores site, så vi kan give besøgende en bedre brugeroplevelse. Af samme grund bruger vi cookies, som er et lille spor, der lagres i din webbrowser. Du kan til enhver tid selv slette cookies ved at gå ind i indstillingerne i din browser og trykke slet. 

Vi anvender Google Analytics til at analysere på data. Vi kan aldrig gå ind og se direkte, hvem der har gjort hvad, på vores website. Alle data bliver anonymiseret, så vi kun ser ‘det store billede’. Vi skal gøre opmærksom på, at Google, som ejer Google Analytics, opbevarer disse informationer på Googles egne servere, og her må vi henvise til Googles egen privatlivspolitik.

Vi anvender også Facebook, Instagram og Messenger, og som du måske ved, så ejer Facebook alle tre platforme. Derfor kan du opleve, at se annoncer fra os på disse platforme. Igen bliver alle data anonymiseret, men ligesom Google, så opbevarer Facebook også disse informationer på sine egne servere, og her må vi henvise til Facebooks egen privatlivspolitik.

AFMELDING

Hvis du er tilmeldt vores nyhedsbrev, men ikke længere ønsker at modtage nyhedsbrevet, så kan du nemt afmelde det. Nederst i hvert nyhedsbrev finder du et link, der hedder ’afmeld nyhedsbrev’ eller ‘unsubscribe’, klik én gang og så er du afmeldt. Vi håber naturligvis, at du vil give os feedback og får lyst til at vende tilbage en anden god gang.